Kijkers vol lof over duizendpoot Elise Schaap in De TV Kantine (2024)

Televisie

Jacob-Jan van de Groep

&nbsp · &nbsp

Kijkers vol lof over duizendpoot Elise Schaap in De TV Kantine (1)

© RTL

Elise Schaap

Delen

Donderdag was de tweede aflevering van het twaalfde seizoen vanDe TV Kantinete zien bij RTL4. Elise Schaap liet daarin zien hoe veelzijdig zij is en de kijkers waarderen dat ten zeerste.

De creatieve duizendpoot was namelijk in één aflevering te zien alsOlcay Gulsen, Emma Heesters, Melania Trump, Miljuschka Witzenhausen, Famke Louise, Roos van Kopen Zonder Kijkenen Nicolette van Dam. Iedere persiflage was spot on van Elise (38), die volgens velenDe TV Kantine in haar eentje draagt. Wij genieten in ieder geval van haar persiflages. En jij?

#tvkantine zonder Elise zou het niet zoveel voorstellen — Famke (@sabaiwad) January 21, 2021

Emma Heesters, wéér zo'n goeie van Elise🤣 zonder haar is de #tvkantine helemaal niks nop nada — Clau _ 1976 (@salvatore1976cs) January 21, 2021

Emma Heesters, wéér zo'n goeie van Elise🤣 zonder haar is de #tvkantine helemaal niks nop nada — Clau _ 1976 (@salvatore1976cs) January 21, 2021

Tags en meer informatie

de tv kantine elise schaap fragment terugkijken Miljuschka Witzenhausen
Alle tips

Het tweede seizoen van House of the Dragon is nu te zien op HBO Max

Na het enorme succes van het eerste seizoen van House of the Dragon is het tijd voor het vervolg! Vanaf vandaag kunnen we eindelijk op HBO Max zien hoe het verder gaat in Westeros dat op de rand staat van een bloedige burgeroorlog.

Lees verder

Tip Partnerbijdrage Flight Nu20:30 - 23:05 · Film Stel je voor: een routinevlucht verandert plots in een nachtmerrie. De spanning stijgt, het vliegtuig stort neer, maar de pilootvoorkomt dat er te veel slachtoffers vallen.Klinkt dit nu spannend in jouw oren? Kijk dan op maandag 17 juni vanaf 20:30 uur naar de film Flight op Paramount Network.
Tip The Lord of the Rings: The Two Towers Nu20:01 - 23:40 · Film Aan het einde vanThe Lord of the Rings: The Fellowship of the Ringstonden Frodo en de andere leden van defellowshipergens boven op een bergtop. In dit tweede deel van deLOTR-trilogie is te zien hoe het hen verder vergaat.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 11:55 Ook KRO-NCRV serie Uit de Kramp over racisme wordt lespakket 10:45 Bertrie Wierenga ‘zet tv uit’ als haar vriend Dorian Bindels een zoenscène heeft 09:50 Serie Máxima zoekt zusjes die de rol van Amalia, Alexia en Ariane kunnen spelen 08:39 De TV van gisteren: Bijna 5 miljoen kijkers genieten van overwinning Oranje tijdens EK 07:00 Het tweede seizoen van House of the Dragon is nu te zien op HBO Max
De tv van gisteren Meer tv 17 jun De TV van gisteren: Bijna 5 miljoen kijkers genieten van overwinning Oranje tijdens EK
De nieuwste reviews Meer reviews 27 mei Bekijk als allereerste (en gratis!) nieuwe afleveringen van Dertigers en Prisoner op het Binge Festival 23 mei De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd
Tip The Impossible Nu20:27 - 22:39 · Film The Impossible vertelt het dramatische verhaal van een gezin dat doorde tsunami van 2004 letterlijk uit elkaar drijft. Na zo’n vernietigende natuurramp lijkt het onmogelijk om elkaar weer levend te vinden, maar Maria en Henry geven niet op.
Tip Sing Nu20:30 - 22:37 · Film Het theater van koala Buster loopt slecht. Om weer dierenin de stoelen te krijgen, organiseert hij inSingeen talentenjacht.
Tip Voor hetzelfde geld Nu20:34 - 22:02 · Amusem*nt Tim en Lisa uit Voor Hetzelfde Geld wonen in hartje Den Haag, op twee ruime verdiepingen met dakterras, alle voorzieningen en het strand dichtbij. Na de komst van dochter Senna zijn ze klaar met de herrie en de steile trappen. Op naar de Veluwe?
LIVE EK voetbal: Oostenrijk - Frankrijk Nu20:50 - 21:52 · Sport Onder aanvoering van superster Kylian Mbappé is Frankrijk de topfavoriet voor de eindzege tijdens het EK voetbal. De ploeg begint het toernooi tegen Oostenrijk. Na het debacle van het vorige EK is de WK-finalist gebrand op een beter resultaat.
Tip Father Brown Nu21:00 - 22:00 · Serie Hercule Flambeau heeft de misdaad vaarwel gezegd, maar wordt in deze aflevering van Father Brown door zijn criminele vader toch weer meegesleurd in de gevaarlijke diefstal van een gouden kroon.
Tip Secrets of Prince Andrew Straks22:12 - 23:46 · Informatief De reputatie van prins Andrew ligt aan diggelen, sinds hij beschuldigd is van misbruik van minderjarige meisjes. De tweedelige documentaire Secrets of Prince Andrewover zijn leven werkt toe naar zijn complete ondergang: het BBC-interview in 2019.
Tip D-Day: The Unheard Tapes Straks22:15 - 23:15 · Informatief Amerikaanse en Britse soldaten vertellen in D-day: The Unheard Tapes over de landing op de Normandische kust. D-day is een dag vol bloed, kogels en chaos, maar uiteindelijk breken de geallieerden wel door de Duitse verdedigingslinies.
Tip Hairspray Straks22:37 - 00:59 · Film In de musicalHairsprayspeelt John Travolta de moeder van de hoofdpersoon.Nog een keer: John Travolta speelt de Moeder van de Hoofdpersoon.

Toon meer tips

Kijkers vol lof over duizendpoot Elise Schaap in De TV Kantine (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5917

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.