celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (2024)

De nieuwe versie van het celexon vloerschaarscherm met hoog contrast voor projectie op ultrakorte afstand is hier.
We hebben de wensen en feedback van onze klanten ter harte genomen bij de productontwikkeling en het scherm merkbaar verbeterd in zijn technische, interne en externe waarden.

Het nieuwe celexon UST High Contrast Floor Scissor Screen - HomeCinema Plus is nu veel beter voorbereid op integratie in of bevestiging aan meubels.
In combinatie met een moderne ultrakorte afstandsprojector wordt het een echte laser-tv en daarmee een alternatief voor klassieke tv-toestellen, die uw interieurinrichting zichtbaar kunnen verstoren als ze niet worden gebruikt.

Het hoogtepunt blijft: Wanneer het scherm niet wordt gebruikt, verdwijnt het bijna volledig uit het zicht, omdat het niet aan de muur of het plafond hoeft te worden gemonteerd, maar in of achter uw lowboard verdwijnt. Zo realiseer je de droom van een 80-120" tv op wielen die alleen zichtbaar is wanneer hij wordt gebruikt.

Innovatief schermontwerp en waterdichte integratie voor elke ruimte

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (1)

Grote homecinema-ervaring in de woonkamer en slim design in perfecte harmonie

Het is moeilijk om steeds grotere beelden met klassieke schermen en tv's te combineren met een hoogwaardig woonkamerontwerp. Visueel ziet een TV >75" er vaak lelijk uit als hij uit staat, verstoort het interieurbeeld en neemt wandruimte weg die beter ontworpen of gebruikt kan worden voor ander meubilair.

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (2)

Met ons nieuwe CLR vloerscherm en een UST projector omzeilt u dit probleem op een werkelijk indrukwekkende manier. Het strakke kastontwerp is niet alleen gemakkelijker te installeren in of op meubels dan de vorige versie, het ziet er ook geweldig uit bij een minimalistische kamerinrichting.

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (3)

slimme ideeën voor het grotere geheel

Het nieuwe vloerschaarscherm van Celexon biedt u slimme functies die visueel en technisch een aanzienlijke meerwaarde betekenen ten opzichte van vergelijkbare producten van andere leveranciers.

Eén hoogtepunt is de nieuw ontwikkelde elektrische behuizingsklep, aangedreven door een aparte motor, die het scherm veilig beschermt tegen omgevingsinvloeden wanneer het niet in gebruik is, waardoor het onopvallend in de kamer of het meubilair past en uw lasertelevisie-ervaring vanaf de eerste seconde indruk maakt.

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (4)

Voor integratie in een lowboard biedt ons nieuwe vloerschaarscherm onzichtbaar geïntegreerde draaggrepen in de behuizing, zodat u het scherm gemakkelijk en veilig van bovenaf kunt plaatsen. Het kan even gemakkelijk worden verwijderd als u bijvoorbeeld nieuwe of extra AV-componenten moet installeren of nieuwe kabels moet leggen.

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (5)

Ons verbeterde schaarmechanisme is even slim als nuttig. De zeer sterke verbindingen van gegoten aluminium zorgen voor een extreem lange levensduur en vele duizenden op en neer bewegingen. Met de vloerschaarschermen van celexon uit de HomeCinema Plus serie haalt u een product in huis waarmee u vele jaren plezier beleeft in de bioscoop.

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (6)

celexon's black grid CLR technologie

Naast alle uiterlijke en mechanische verbeteringen hebben wij ons natuurlijk ook toegelegd op de ontwikkeling van ons CLR hoog contrast schermdoek. Een nieuw ontwikkelde microscopische lichtrasterstructuur, vervaardigd met behulp van nieuwe productieprocessen, produceert tot 20% helderdere beelden en levert zichtbaar meer "punch" en kleurcontrast, waardoor het nog meer dan ooit geschikt is voor een echte TV-vervanging in uw woonkamer.

Daarbij hebben we het aantal directioneel reflecterende lamellen op het schermdoek aanzienlijk verhoogd, de coating van de absorberende en omgevingslicht afbuigende, bovenste delen van de lamellen verbeterd en zo uitstekende projectiebeelden in bijna alle lichtomstandigheden geproduceerd. Word enthousiast over celexon's CLR "micron scale black grid" oppervlakken!

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (7)

celexon micron scale black grid CLR vs. CLR schermdoek van andere fabrikanten

Tot slot beschouwen we het principe van diffuse reflectie, waaruit vooral blijkt dat een langere beeldweergave een vergelijking maakt met een led-tv, dat de diffuse reflectie niet direct is gericht op het beeld.Een lasertelevisie met het nieuwe UST vloerscherm van celexon flatteert niet alleen uw ogen, het is ook nog eens gemakkelijk voor uw ogen.

Het celexon CLR UST schermdoek met hoog contrast maakt het verschil

Zelfs een moderne projectie op ultrakorte afstand geniet het maximale contrast in het scherm en het diepst mogelijke zwartniveau. Voor het "OLED"-effect is een contrastdoek zoals dat van de celexon CLR HomeCinema Plus serie onontbeerlijk, omdat dit het zwartniveau duidelijk optimaliseert. Bovendien wordt strooi- en restlicht geminimaliseerd en vooral het plafondlicht kan tot 90% worden gereduceerd.

Celexon's black grid CLR high contrast screen fabric verbetert het UST (Ultra Short Throw) projectorbeeld aanzienlijk: Het unieke, meerlaagse schermdoekontwerp verhoogt het zwartniveau zichtbaar en minimaliseert effectief de "grijze waas" van het omgevingslicht in de ruimte. Omgevingslicht wordt actief afgebogen of geabsorbeerd van het oppervlak, zodat zelfs bij weinig licht (lampen of daglicht) een contrastrijk beeld zichtbaar is. U zult enthousiast zijn en genieten van een ongekende beeldgrootte als tv-vervanger, wat ook kosten bespaart, bijvoorbeeld voor een aparte tv.

Onze nieuwe "micron scale black grid" UST contraststof is door de speciale stofstructuur optimaal geschikt voor alle huidige (Full HD & 4K) en toekomstige projectorresoluties tot 8K. Noemenswaardig is de onbeperkte kijkhoekstabiliteit tot 170 graden, zodat alle kijkers op de bank onbeperkt kunnen genieten van echte grootbeeld-tv.

U heeft de keuze: verkrijgbaar in zwart of wit!

Ook bij de nieuwe serie bieden we naast het beproefde zwart, perfect voor speciale thuisbioscoopruimtes, een discreet wit voor de woonkamer thuis en vergaderruimtes als kastkleur, uiteraard zonder extra kosten.

Spanning? Niet alleen in films ...

Ons beproefde kabelspansysteem zorgt bij de ultrakorte projectie voor de onontbeerlijke vlakheid zonder storende hondenoren aan de randen. Voor een nog betere spanning over het hele oppervlak hebben we de zijdelingse spanlipjes hol gesneden. Een uitstekende vlakheid zorgt voor een ongestoorde projectie op korte afstand.

Als dat nog niet genoeg is, hebben we de stofcoating intensief herzien en een unieke zachtheid van de stof bereikt met nieuwe materiaalmengsels van het steunmateriaal. Dit betekent dat horizontale strepen en afdrukken van de wikkelas of de hechting van de leader en de stof geen kans krijgen.

celexon installatietips: Voor eenvoudig gebruik raden onze experts een triggerverbinding aan. De benodigde USB-triggerkabel wordt meegeleverd en kan worden aangesloten op de voor USB geschikte ultra korteafstandsprojector, zodat het scherm automatisch wordt ingetrokken wanneer de projector wordt opgestart of wanneer de projector wordt uitgeschakeld.

De meegeleverde montagebeugels kunnen continu +/- 1,5° worden gekanteld, gebruik deze functie om uw scherm perfect uit te lijnen met de projector, zodat u geen beeldverslechterende digitale keystone-correctie via uw projector nodig hebt voor pixel precieze beelden in volledige onaangetaste resolutie.

Features:

Wij leveren ons celexon UST High Contrast Floor Scissors Screen - HomeCinema Plus met een uitgebreid assortiment accessoires, zodat het op verschillende manieren "out of the box" kan worden bediend:

  • handig op afstand via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening
  • handig op afstand via de meegeleverde draadloze afstandsbediening
  • geautomatiseerd via USB-trigger Bedien uw scherm eenvoudig en handig via de trigger-..Output en schakelstatus van uw projector - volledige automatisering
  • handmatige bediening via een knop op de behuizing
  • alle meegeleverde kabels elk in de kleur van de behuizing

Ontwerp:

De hoogwaardige behuizing heeft een lineaire vorm en past onopvallend in moderne huiskameromgevingen. Dankzij de kubistische vorm kan het scherm gemakkelijk in het meubilair worden geïntegreerd en verstoort het de woonsfeer niet, vooral niet wanneer het is ingeschoven.

Een oprolbare 80"-120" laser TV wordt gecreëerd met celexon's innovatieve HomeCinema floor scissor high contrast screen serie.

Montage:

Ons elektrische vloerschaarscherm wordt veilig, gemakkelijk en snel geïnstalleerd.

De keuze is aan u: plaats het scherm gewoon op de vloer, op of aan de achterkant van uw dressoir of muur, sluit de stroom aan en het is klaar om te gaan. Voor een nog onopvallender installatie kunt u de rechtlijnige schermbehuizing optimaal inbouwen in een meubel naar keuze - de bedieningselementen aan de zijkant en de stroomaansluiting zijn zo ontworpen dat ze weinig ruimte innemen in het meubel en niet uitsteken. De geïntegreerde draaggrepen maken het hanteren voor u veel gemakkelijker.

Korte informatie:

  • elektrisch vloerscherm met elektr. Flap openingsmechanisme
  • Kastkleur: zwart
  • celexon CLR / Laser-TV "black grid" ultra short throw projectiedoek, lenticulair
  • Standaard projectie naar beneden 350 mm (digitaal instelbaar via FB)
  • Beeldformaat 100" in 16:9 formaat
  • zwarte achterkant
  • concave cut tension rope systeem speciaal effectief tegen "dog-ears"
  • stabiel en duurzaam schaarsysteem, getest voor enkele duizenden cycli
  • geïntegreerde bedieningseenheid met diverse bedieningsmogelijkheden
  • incl. RF en IR afstandsbediening
  • incl. Triggerkabel en trigger ingebouwd, +5 tot +12V DC, via 3,5 mm jack naar USB
  • stille buismotor met hoog koppel: duurzaam en stil
  • afzonderlijke motor voor elektrisch openingsmechanisme van kleppen
  • stroomuitgang aan linkerzijde van voren gezien, Euro-stekker koude apparaatkabel in LU
  • behuizingsafmetingen: 2451 x 145 x 98 mm (BxDxH)
  • 220V, 50HZ

GELEVERD:

1x celexon UST High Contrast Floor Scissor Screen - HomeCinema Plus
1x voedingskabel ca. 1,5 m in zwart met SCHUKO stekker
1x radio (RF) afstandsbediening
1x infrarood (IR) afstandsbediening
1x trigger kabel jack naar USB in zwart
1x extra IR ontvangeroog, flexibele positionering indien nodig bij meubelmontage
1x installatiemateriaal, reinigingsborstel voor schermoppervlak
2x montagebeugels +/-1,5° kantelbaar
1x verstelgereedschap voor de montagebeugels
1x gebruiksaanwijzing & Canvas gebruiksaanwijzing

celexon UST hoog contrast vloerscherm - HomeCinema Plus, 100" zwart | Zwart | 100" | 1000025597 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5401

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.